.

.

Най-добра цена
UV-лампа 12 W замяна за СЕВ-5287 1gpm вода ултравиолетов стерилизатор

UV-лампа 12 W замяна за СЕВ-5287 1gpm вода ултравиолетов стерилизатор

10.85
BGN 10.00 -8 %

Налично
Налично


Подмяна на UV-лампи на всеки 12 месеца или 8000 часа е важно за осигуряване на постоянно качество на водата.
Кариера UV-лампа рядко горят, те наистина те губят своята интензитетът на ултравиолетовата лампа (дезинфекционную мощност) с течение на времето.
UV лампа е сърцето на системата Ultravoilet серия 1 gpm СЕВ-5287 и SDV-5287, която може да дезинфекцира 1 галон в момент, когато са ефективно подкрепени предварителна филтрация. Също така е важно да се замени кварцевую втулка върха, ако тя е повредена или не може да бъде изчистена неабразивными методи.
Спецификация
- Консумирана мощност : 12 W
- Живот на лампата : 12 месеца или 8000 часа
- Основен Цвят : Бял
- Щифт : 4 закрепване
- Приложение : бактерицидный (254 Nm), предварително отопление
Опаковане И Доставка
UV-лампи добре опаковани за международна доставка. Ние предлагаме кораб ултравиолетова лампа с ултравиолетови система за дезинфекция заедно така, че да намалим цената за доставка и да избегнем крехкото по време на предаването.
Доставка обикновено нашите продукти са на склад, поръчки се изпращат от нашия склад в рамките на 2-9 работни дни, след като вашето плащане ще бъде потвърдено от Aliexpress. В случай, че някакви горещи продукти временно отсъстват в наличност, времето за доставката ще бъде по-голям от очакваното. Ние ще се свържем с вас възможно най-скоро, за да помоли за удължаване или промяна на други точки или на някоя от Вашите оферти. Цена на доставка включват разходите за доставка, преработка, опаковане и свързани с тях труд, но не на данък върху вноса. Някои начини на доставка се поддържа само изпращане на пратката в най-близкия раздел за доставка на купувача. Срокове за доставка силно се различават по начините на доставка, които сте избрали по поръчка. По-долу е част от обяснения за доставка :
Въздушна поща стълб или един добре разположен парцел : време за доставка доста плащания към различни области, дори в същото положение. Особено в сезон пик, в някои области ще са необходими повече от 2 месеца, дори за 4 месеца, за да достави пратката. Моля, разберете, това е пост-въздушна реалната ситуация.
China Post Ordinary Plus / Post Finland Economy : is само събрани и доставени на онлайн-информацията, никакво проследяване по време на път.
SPSR / IML : в някои области на клиента трябва да взема един колет в раздел SPSR.

Подробности

Тип:
Част На Филтъра За Вода
търговска марка:
coronwater
Номер На Модела:
УВТ5-412
Конфигурация На Пин-Код:
4 игли
Ток На Лампата:
0,18 а
Дължина на осветителното тяло:
287мм
Напрежение На Лампата:
38В
Тип:
лампа за uv дезинфекция на вода
Подобни продукти в категория
BGN 7.00 7.50 8 %

Filtros de Agua,Filtros de Casa,сменяеми филтри,Filtro para dispensador de agua, equipo de ósmosis, Filtración,tratamento de esgoto,tratamento de agua ,esgot,Purificador,filtro que,системата терминал почистване,филтър за вода системата терминал за пречистване на вода,система за пречистване на вода,Филтър за пречистване на вода,персонален филтър за пречистване на вода,пречистване на вода на открито,преносима пречистване на вода,лична пречистване на вода,Филтри за вода за домакинството,филтри за вода от неръждаема стомана за домакинство,филтри за вода, за дома,филтри за вода prefilter,ge Water filters,филтри за вода UF за пречистване на вода,Филтри за вода Big Blue,търговски филтри за вода,машина за чиста вода,машина за газирана вода,машина за алкална вода,кана за филтриране на вода,диспенсер за вода vontron,sorekara,omelaiya,пречистване на водата за дома,UV пречиствател на водата ,отворен за пречистване на вода ,филтър за пречистване на вода ,пречистване на минерална вода, румъния,пречистване на филтъра ,Филтър ФНИ Filter El filtro de agua,filtro purificador de El agua filtro cerámico esta hecho de,filtro purificador de agua para ducha o БА?ERA Filtro CerámicoFiltración, Medidor electrónico de calidad de agua Буря TDS,Medidor portátil electrónico analizador de TDS (Total soacute;Бани Disueltos) para conocer la calidad del Agua...

BGN 15.00 15.82 8 %

1 / 2" до 3 / 8 " RO адаптер за подаване на вода сферичен кран кран за подаване на вода Система за обратна осмозаЛек, лесен за инсталиране и разтоварване на приложение : прилага за система за обратна осмоза на водата и тялото в една линия на филтри и т.н...

BGN 80.00 88.46 8 %

5стъпка заменяеми филтър за обратна осмоза с мембранни елементи 75 GPD и филтри за Pre & Post5микрона полиестер седиментни филтри са произведени от 100% чист полипропилен влакна...

BGN 11.00 13.10 8 %

Кран адаптер отводной клапан брояч горният филтър за вода 3 / 8 инчов тръба Сребърен жак за система за пречистване на вода, Румънияразмер : 3 / 8 инчаПодходящ за повечето стандартни размери на смесителни батерии.Filtros de Agua,Filtros de Casa,сменяеми филтри,Filtro para dispensador de agua, equipo de ósmosis, Filtración,tratamento de esgoto,tratamento de agua ,esgot,Purificador,filtro que,системата терминал почистване,филтър за вода системата терминал за пречистване на вода,система за пречистване на вода,Филтър за пречистване на вода,персонален филтър за пречистване на вода,пречистване на вода на открито,преносима пречистване на вода,лична пречистване на вода,Филтри за вода за домакинството,филтри за вода от неръждаема стомана за домакинство,филтри за вода, за дома,филтри за вода prefilter,ge Water filters,филтри за вода UF за пречистване на вода,Филтри за вода Big Blue,търговски филтри за вода,машина за чиста вода,машина за газирана вода,машина за алкална вода,кана за филтриране на вода,диспенсер за вода vontron,sorekara,omelaiya,пречистване на водата за дома,UV пречиствател на водата ,отворен за пречистване на вода ,филтър за пречистване на вода ,пречистване на минерална вода, румъния,пречистване на филтъра ,Филтър ФНИ Filter El filtro de agua,filtro purificador de El agua filtro cerámico esta hecho de,filtro purificador de agua para ducha o БА?ERA Filtro CerámicoFiltración, Medidor electrónico de calidad de agua Буря TDS,Medidor portátil electrónico analizador de TDS (Total soacute;Бани Disueltos) para conocer la calidad del Agua