.

.

Най-добра цена
Безплатна доставка BBS веригата сорт колелото на Паяк за средния тип на двигателя

Безплатна доставка BBS веригата сорт колелото на Паяк за средния тип на двигателя

24.00
BGN 23.00 -4 %

Налично
Налично


.
Търговец на едро BBS chain wheel Spider Adaptor Gearing For Bafang 8fun Mid Drive 36 V 250/350 / 500 W, 48 V 350/500/750 W Мотор BBS01 BBS02
Това може да ви позволи да използвате собственото си веригата сорт пръстен и е идеално за решаване на проблема 8fun over мотор!!!
Тя включва :
1. обичай паяк 130 BCD за с Bafang средно
2. 5 Верижни Пръстен Болтове
3. Распорная Миене
Ние сме ангажирани в производство на електрически велосипеди вече повече от шест години, с професионален технически екип, с високо-качествени продукти и първокласно обслужване. С развитието на производството на електрически велосипеди у нас са се появили клиенти по целия свят, и ние се сблъскахме с много проблеми.С тези проблеми, които имаме днес има голям опит в работата с набора от електронни наем. Нашите комплекти електронни мотори са лесни за инсталиране и ви позволяват да превърнете стандартния под наем в оживен и екологичен електронен мотор. Тъй като всеки модел е различен от другите и компоненти ще бъдат различни, вие сте отговорни за определянето на най-добрия начина за инсталиране на комплект за електрически велосипед на своя велосипед. Въпреки че повечето стъпки, подобни на тези от инсталация към инсталацията, имаме инструкции, които могат да помогнат на клиентите да конвертирате своя велосипед.
Q : митата : A : вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоките . Q : разликата в цвят : A : снимките, показани в нашия магазин, са изработени на базата на истинските продукти .Поради различни монитори и яркостта,може да съществува нормално една малка разлика в цвят,моля ,не оставяйте лоша обратна връзка или се връщайте продуктите ни ,който е свързан не с нас Q : срок на доставка : A : ако продукти, все още се намират на пътя и времето за доставка изтича ,моля, свържете се с нас и ние продлим време на доставка за вас .и ако продуктите са загубени в пътя, моля, свържете се с нас, ние ще направим пълно възстановяване на сумата или ще ви изпратим същите продукти, възможно най-скоро . Q : обратна връзка : A : вашето удовлетворение и положителна обратна връзка са много важни за нас. Моля, оставете положителен отзив и 5 звезди, ако сте доволни от нашите стоки и услуги ако имате някакъв проблем с нашите продукти или услуги,моля, не се колебайте да се свържете с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка.

Подробности

търговска марка:
EUNORAU
Тип:
Друго
КОД:
BBS-SPIDER-130
Тип:
веригата сорт колелото на паяк
Цвят:
Черен
Материал:
неръждаема стомана
Подобни продукти в категория
BGN 20.00 21.60 4 %

Опаковъчен лист : 1 yсплитер 1t2 водоустойчив кабелЗа нас : Ние вярваме, че карането на велосипедтова е за всички, а не само за здрави и млади...